"Nu-mi spune cat esti de educat, spune-mi cat ai calatorit". Mohammed
Valeriu Penisoara - Poporul roman - opere complete (versuri : Adrian Paunescu, muzica : Valeriu Penisoara)

Asculta mai multe audio folk

joi, 16 septembrie 2010

Expozitie foto "Trecut-au anii..."



Cum anuntam si zilele trecute, aseara, 15 septembrie 2010, la ora 18.00, a avut loc vernisajul celei de-a treia editii a expozitiei foto "Trecut-au anii...". A fost organizata, ca de fiecare data, de catre Asociatia "Bucurestiul meu drag". Atmosfera a fost foarte placuta, multi dintre membrii vechi ai Asociatiei participand (unii in mod activ, printr-o mana de ajutor data la amplasarea banner-elor pe gardul Muzeului Municipiului Bucuresti) la vernisaj. Circulatia aproape s-a blocat pe trotuar, trecatorii oprindu-se in fata fotografiilor expuse. Multi dintre ei, vazand imagini din Bucurestiul anilor '50 - '60 incercau sa-si regaseasca actualele birouri, locuinte si altele asemenea.
Cum remarca si d-nul prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc, Presedinte OAR Bucuresti, invitat de onoare la vernisaj, bucurestenii sunt mult mai indragostiti de imaginea orasului din secolele trecute.

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 15 - 30 septembrie 2010, la Universitate, in centrul Bucurestiului, pe gardul Muzeului Municipiului Bucuresti.

Pentru cei care nu veti putea ajunge, va trimitem invitatia de a vizita site-ul www.orasul.ro la sectiunea "Expozitii foto"; tot pe acest site veti putea vedea si imagini din excursiile foto organizate de Asociatia Bucurestiul meu drag! in Bucuresti, in tara, dar si peste granite.

Dupa vernisaj am mers (majoritatea) la bere, la Hanul Berarilor. Locatia merita o sedinta foto, dar cand au fost aduse berile la metru...mai greu...
Informatii prezentate cu umor, fotografii si alte detalii puteti gasi aici:
http://hanuberarilor.ro/index_han.html


Cele bune,
Cristina si Cristin DUMITRU

3 comentarii:

  1. Am inteles cum sa facem ca sa vedem fotografiile si va multumim.
    Mai greu e cu berea, dupa care tanjim! (asta ca sa rimeze cu "multumim")

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim si noi! Frumos ar fi sa existe undeva si povestea realizarii fotografiilor. Cei care le-am facut "la inaltime" am avut intotdeauna de infruntat "administratorul de bloc". Dupa cum se vede, au fost oameni intelegatori... Unii se temeau sa nu cumva sa vrem sa ne sinucidem (acoperirea perfecta era ca vrem sa facem o fotografie), altii erau la randul lor pentru prima data pe acoperisul blocului (si mai descoperau o scurgere de apa, o gaura care trebuia reparata) si multe asemenea... Si dupa ce, cu administrator, cu zidar sau cu gardian (in cazul meu) urcam pe bloc, trimiteam fotografia pentru aprobare si venea raspunsul: "Trebuie refacuta, 3 blocuri mai incolo..." sau "Trebuie refacuta, inclinata 15 grade la dreapta". Despre asta am povestit aseara...si ne-a placut!!!! Adevarul e ca nu ne-am mai distrat asa de ceva vreme!!!

    RăspundețiȘtergere

Impresii de Vacanta

http://www.intercraft.ro

Persoane interesate

Zborurile mele

Alaskan Malamut

Articole bucuresti vechi

Ce carti mai citim

  • "O moarte care nu dovedeste nimic. Ioana. Jocurile Daniei" de Anton Holban

Ce muzica mai ascultam


For more widgets please visit www.yourminis.com

all blogs
Blog
PromBlog

Nu uitati de Dragobete!

20 martie - Echinoctiul de primavara si inceputul primaverii astronomice

Paste

21 iunie - Solstitiul de vara si inceputul verii astronomice

22 septembrie - Echinoctiul de toamna si inceputul toamnei astronomice

Craciun

Follow this site

free counters

Nu uita!

Adopta un catel!
Caini - Anunturi adoptii caini
Credincios, jucaus, prietenos