"Nu-mi spune cat esti de educat, spune-mi cat ai calatorit". Mohammed
Valeriu Penisoara - Poporul roman - opere complete (versuri : Adrian Paunescu, muzica : Valeriu Penisoara)

Asculta mai multe audio folk

marți, 28 septembrie 2010

Festivalul Culturii Thailandeze la Muzeul Satului din Bucuresti


In perioada 18 - 22 septembrie 2010, la Muzeul Satului din Bucuresti si in Parcul Cismigiu a avut loc Festivalul Culturii Thailandeze.
Astfel, cei care au vizitat locatiile de mai sus, chiar si numai in week-end, au avut parte de spectacole de dans şi muzică tradiţională thailandeză. Artizanii au facut demonstraţii de sculptat în gheaţă (un gratios pelican, pe care il veti recunoaste cu siguranta in fotografiile noastre), in legume şi fructe. Altii au ţesut mătase (una dintre cele mai scumpe din lume), au pictat umbrele din hârtie şi măşti de lemn, au confecţionat obiecte din lemn de bambus. Deliciul tuturor, si mici si mari, au fost dulciurile; unul dintre thailandezii participanti la Festival realiza acadele ce aveau cele mai frumoase forme: pauni, trandafiri si chiar languste erau minunatiile ce ieseau din mainile lui, sub ochiii uimiti ai tuturor spectatorilor (si mari, si mici).
Vazand fotografiile, ochiii iti sunt incantati de multitudinea culorilor, de finetea detaliilor costumelor, de gratia dansatorilor.
Va invitam sa vizionati fotografiile facute la Muzeul Satului din Bucuresti, cu ocazia Festivalului Culturii Thailandeze si sa admirati astfel o particica din aceasta minunata tara.

http://picasaweb.google.com/cristinadumitru1977/FestivalulCulturiiThailandezeLaMuzeulSatuluiDinBucuresti#


Cristina si Cristin DUMITRU

4 comentarii:

  1. N-am reusit sa merg la festival, dar voi avea parte de adevarata Thailanda vara viitoare, cand voi petrece 2 saptamani acolo. Acum sunt in cautare de cazare, bilete de avion am gasit prin aerolines.ro. Oricum, fotografiile sunt deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos pentru aprecieri, Alexandra! Iti dorim o vacanta minunata in Thailanda: sigur va fi o experienta deosebita!

    RăspundețiȘtergere