"Nu-mi spune cat esti de educat, spune-mi cat ai calatorit". Mohammed
Valeriu Penisoara - Poporul roman - opere complete (versuri : Adrian Paunescu, muzica : Valeriu Penisoara)

Asculta mai multe audio folk

vineri, 8 iulie 2011

Derby-ul Anual de Trap, Ploiesti, 03 iulie 2011


Asa cum am anuntat si pe blog, duminica (3 iulie 2011) a avut loc la Ploiesti Derby-ul Anual de Trap. Dimineata, cand am plecat din Bucuresti, ploua cu galeata. Am avut un oarecare moment de ezitare...dar pana la urma am decis ca vom merge. Pe drum parca s-a mai luminat putin, dar tot n-am avut parte de o zi insorita.

Cateva fotografii cu nori si ploaie:

https://picasaweb.google.com/cristinadumitru1977/DerbyUlAnualDeTrapPloiesti02#

Caii, insa, la inaltime: au alergat cu insufletire, cu ploaia si nisipul biciuindu-le capetele si piepturile. Si caii, si conducatorii lor, aratau la sfarsitul fiecarei curse uzi fleasca si plini de nisipul pistei.
Din pacate, vremea ploioasa a scazut din spectacolul concursului, pe langa totalul disconfort pentru toti cei prezenti (si cai, si oameni), iar pista a fost imbibata cu apa.
Castigatorul Derby-ului a fost armasarul Only You, iar iapa Zaza a castigat cealalta cursa importanta a competitiei (cursa ce a avut ca premiu un sulki in valoare de 4.000 de euro).
Organizatorii cursei, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti şi sponsorii evenimentului "Exim-Bank" şi "Ordinul DeMolay" au oferit pentru acest derby, premii in valoare de 4450 de ron, în afară de cupe, obiecte promoţionale şi diplome.

Cel mai varstnic driver la cei 85 de ani ai sai, dl. Mihai Manea, a fost premiat cu un premiu de excelenta pentru intreaga sa activitate. Dansul ar fi trebuit sa participe la acest concurs, insa calul sau a fost retras din motive medicale.

Cam asa a fost la acest Derby Anual de Trap. Desigur, asteptam si editiile viitoare, cu mai mult soare speram noi!

Cristina si Cristin

2 comentarii:

  1. Imi pare rau pentru ploaie, dar pozele sunt foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos! "Spectacolul" oferit de cai nu a tinut cont de vreme, ei au alergat cu toata devotiunea de care doar un animal este capabil!

    RăspundețiȘtergere