"Nu-mi spune cat esti de educat, spune-mi cat ai calatorit". Mohammed
Valeriu Penisoara - Poporul roman - opere complete (versuri : Adrian Paunescu, muzica : Valeriu Penisoara)

Asculta mai multe audio folk

vineri, 18 decembrie 2009

Concert de Craciun sustinut de MADRIGAL

Saptamana trecuta, in 12-13 decembrie, am ratat colindatorii de la Muzeul Satului, in traditionalul concert de colinde Florile Dalbe.

Am incercat sa gasim alte concerte de colinde in Bucuresti, si pe langa invitatia primita de la Medieval Praxis (Concert de Colinde la Biserica Luterana din Bucuresti) am descoperit cu bucurie si concerte sustinute de celebrul cor Madrigal.

- Corul National de Camera “Madrigal” - fondat si condus de maestrul Marin Constantin va ofera luni 21 decembrie 2009 de la orele 18.00 un Concert de colinde romanesti si universale la Biserica Sf. Elefterie din Bucuresti. Solisti : Veronica Stoica, Florian Costea si Denis Maxim. Concertul va fi dirijat de Emanuel Pecingina -doctorand al U.N.M.B.

- Corul National de Camera “Madrigal” concerteaza si marti 22 decembrie 2009 de la orele 19.30 la Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti. In program Colinde romanesti si universale. Solisti : Veronica Stoica, Florian Costea si Denis Maxim. Concertul va fi dirijat de Bogdan Stefan Andronache - doctorand U.N.M.B.

Detalii si pe http://www.madrigal.ro

Noi vom merge la concertul de marti; in plus, vom avea astfel ocazia sa vedem si interiorul Catedralei Sf. Iosif din Bucuresti (vom reveni cu fotografii, daca vom reusi sa tragem cateva cadre).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu